5 dagar

Nu är det bara 5 dagar kvar. Kan inte förstå det, efter tre år i Båstad.

I torstes var det ju bal och här är några bilder från dess.

image65

image66

Och igår var det pepes det blev kul. Haha det var en riktigt gammal tant som dansa och försökte putta ner alla från scenen och hon var stark.
Samma ikväll blir pepes skulle vara bättre idag tydligtn? Men vi får se.

Nu ska jag bli klar och sen ha picknik hoppas ngn vill följa med.


Bal bal bal

Jaha då var det bal idag igen. Sånt är det brukar ju li en i veckan. Nej men ja jag ska gå med Nisse ska bi kuuuuuuuuuul. Han ringde precis och skulle lura mig att han var sjuk. haha. Ja jag gick nog på det.
Förfest hos Ellen sen ska jag och nisse dela en taxi med alle balle och nicho pickuuuu.
Sen hålls galajet på festvåningen på sand eller vad det är med efter fest på pepes. Jadå.

Var för övrigt på skolan 8.20 i morse för att skriva prov trots studentfesten igår. Kan ju säga att det gick inte så bra det gick nästan inte alls. Hade väldigt svårt att koncentrera mig, det gick helt enkelt inte att tänka. Det löser sig nog, annar vem bryr sig. cooling jag vet.

Nej nu är det duschen sen är det på spriten igen, jadå.

10 dagar

Måste säga att jag är väldigt nöjd  över helgen. I lördes var det pepes jag hade skit kul och igår var det strandfest som var mindre kul.
Igår hade vi även balmöte med våfflor, mm. Tack Frida.
Vi fick klart alla bordsplaceringar och jag är skit nöjd. Vi ska ett balmöte idag också med öl. sweet. Fast det blir ikväll först ska jag Ellen och Alexandra till ä-holm och lämna en bil och kolla lite på stan. Känns som att jag måste hitta en studentklänning nu.

Har set bilderna från balen nu och jag tänker inte lägga upp ngn här.

Nu ska jag ner och hämta isglass, jag har köpt massor och fyllt en hel låda i frysen.

image64
TME05 lyckades få den bästa modevisninge. Fast det visste vi ju redan. ;)

Bal Landskrona

Igår var det då bal ja. Det hela började med fördrink och snittar hemma hos Anna. Och kl kvart i 5 kom limousinen och hämtade oss och körde oss ut där hela balen skulle hålla till (vet inte vad det hette).
Vi var väldigt tidiga så innan fördrinken hann jag med en cider.
Vid 7 var det sittning med förrätt ja och sen mat osv.
Efter ett antal drinkar, vinglas och annat gott var det dans på övervåningen, fick knyta upp min klänning.
När det stängde åkte många ner i stan men vi skulle hem och byta om och sen struntade vi i det rätt tråkigt men vi började ju faktiskt 4 så helt okej ändå.

Egentligen är det lite töntigt med bal med alla klänningar och sånt och hur folk orkar fota så mkt.
Okej det ska bli kul att få se bilderna. <När får man göra det?

vadå rubrik?

Igår hade vi vår första visning, det gick jätte bra. Alla var helnöjda och detta är lätt den bästa.
Ikväll har vi ju två visningar till 18 och 20, men tyvärr kan inte jag vara med eftersom jag ska på bal, men det kan nog bli trevligt det med.

image63
Från igår

City beat of 2089

Idag har det varit slit sen man vaknade. Men det är faktiskt kul ändå. Har precis kommit hem och sitter och käkar min ena halva pizza och andra halvan ska jag ha till frukost för att må så bra som möjligt imorgon när vi ska upp tidigt och stressa.
Efter pizzan ska det sista sys på rio klänningen sen ska ölen fram eller den kanske kommer lite tidigare. Jaaa.

Imorgon gäller det vi ska slå alla tidigare år. Känns bra allafall.

Modevisningsvecka

Denna veckan är det bara modevisning som gäller. Måndag, idag och imorgon har vi och ska vi bara jobba med den, det är finns en del grejer att fixa till dekoren och så klart till allt det andra också. Blir en del målningen men det är skönt när saker blir klara. Imorgon är det det sista som ska fixas sen på kvällen är det onsdagsklubben på bowlingen. Skönt det ska bli med lite alkohol. Nej å får man inte säga.

På torsdag ska vi va 8 på sand och bygga upp all dekor och ställa allt i ordning på bara ett par timmar och det är mkt som ska på sin plats. Kl 12 sen kommer 1or och 2orna och då ska allt tränas några gånger och slutligen med genrep. Kl 7 är vår första föreställning, känns ändå som att det kommer bli kul.
Skolan kommer även på denna visningen eller ja så många som orkar ta sig dit, men den för skolan brukar vara roligast. Sen på kvällen blir det fest igen, eller vad var det?

På fredag är det bal blir nog trevligt. Är inte helt nöjd över klänningen där och har inga skor men jag tror att alkoholen får sköta jobbet där. Haha.

image62
Modevisningen i 1an

nooo

Nu är vi på 100. Nooo. Nu är det kanske inte mkt kvar. men för jävla spännande är det!

snyggt

Hittade precis en rätt så ful bild på Annas blogg från förfesten i lördes. Vi ser att ha hur kul som helst, eller inte, det var inte så livat faktiskt.

image61

Tid och blogga?

Precis kommit hem från Julia och Jessica där vi spleade in en film till filmkursen, det blev cribs/matlagningsprogram. Blir nog MVG. haha eller?
Annars idag tog jag ledigt från första lektionen där vi egentligen skulle ha spelat golv men jag orkade verkligen inte gå upp.
Ikväll blir det vin, bowling och karioki. yesyes.

Eftersom jag ska på bal den 23 så kan inte jag va med på vår modevisning då men fick reda på idag att alla kläder passade Michaela så hon ska gå för mig istället. Skit snällt.

Annars i veckan så har det varit balmöte där vi var och lyssnade på bandet och det var skit bra, precis vad vi ville ha. I måndes var vi även på ngn film visning på GM där vi fick popcorn, super nice. Efter det åkte vi till mustan och hade kaffe kalas, blev en hel del koppar. ushh.
 
Igår var jag, Elin, Ida och Alex på Ikea/ Väla. Vi skulle köpa lite gerjer till modevisningen och Alex var så snäll och körde. Vi hittade en hel del, hoppas att det blir bra.

Det jobbiga med morgondagen är att vi börjar 8 brukar börja 11.30 men ska skriva nationella. Så det kommer bli hårt imorgon bitti, men vi har klarat det innan. För vi ska inte ta det mer lugnt ikväll för det inte.

image60
Kaffe på Mustan

hoppsan

haha skulle precis gå på toa och på vägen skulle jag ta stör och det jag gjorde jag på min bros dörr men de var öppen  så jag trillad in. ajjj.

rullgrejen får vara öppen så jag vaknar i tid.

mhmmmm....

Jaha fyllemat för mig är egentligen först mackor för det är vad det brukar bli, men nu sitter jag och käkar salad och det äe vad jag har varit sugen på, den blev över från grillningen.

Kvällen blev trevig, inte lka mkt folk på tycho som vanligt men det var bara skönt. Hem direkt kändes lka bra skit i det som händer sen hade ändå ingen mer dricka med.

Imorogn ska framor ha party, hahah nej men middag ska va där 14 och hjälpa henne lite innan. Sen blir de Båtstad.:)

Pressa, pressa!

Har nog get upp solningen för dagen, har solat ända sen jag vaknade så nu ger jag upp. Blev några timmar. Just nu sitter jag och kollar på tv och äter passion fromage som jag gjort men det var inte spec gott.
Ikväll blir det grillning och kanske lite vin får se.
Ska snart ut och gå en runda men Hanna var det tänkt.


image59
Beachen snart kanske? Detta är från 06.


vit?

Ingen sprit idag inte, nej och det tycker jag är duktigt första fredag sen ja vet inte.
Var en runda nere på slottet där några spelade brännboll, men det blev kallt och alla mygg var jävligt störiga.
Så jag, Anna, Alma och Zara åkte hem till Zara. Där kollade vi tv, drack te och fick smaka på Annas försök till chokladbullar. Blev mkt prat om alla komande fester och aktiviteter.
Riktigt stressande, vad ska man ha på sig? Hur ska allt gå till?
Efter åkte dom andra ner till Tycho men det sket jag i så kul är det inte.

Var för övrigt på Nova Lund med mormor och Hanna idag skulle hitta studentkläder och skor till balen. Men det ända av det ag hitta var skor till studenten. Känns mest stressande att inte ha ngn studentklänning för skorna till balen kommer ändå inte synas. Men måste ha ett par låga i Båstad så jag inte blir längre än lilla Nisse.
Men det är inte snygt med låg klack tycker jag då. mahh.

Nästa vecka blir det massa stress med balen och modevisningen. Snart är det!



image58
Dom här blev det från Top Shop. Fast mina är benvita eller ngt, mkt snyggare.

Alkohol missbruk

Idag när vi satt och käka på Fonden så kom det ut en man med en låda med några vinflaskor och tappar alla, fy vad det lukta, bakis och allt som vi var.
Efter blev det fotboll på örebecksvallen, mysigt. Riktigt fint väder har det börjat bli också.

Igår var det somsagt studentfest med förfest på gulsta. Skit kul faktiskt fast att det var väldigt lite folk på madison. Tackar fyllan för det. :)

Ellen har precis kommit hit, hon ska sova här. Jippiiiiiiiii!
Kollade på Georgia Rules innan. Harlem är niiiiiiiiiiiice. Lindsay också för den delen.

image56
Riktigt konstig bild.

Glass

Har precis vaknat och hittade gammal glass i frysen, yes.
Igår var det studentfest på madison 30 dagar. Jag hade riktigt kul och en mysig förfest.

Ska snart iväg tilll skolan ska först ha balmöte med GM. Efter ska vi ha kroki, vår bildlärare har sagt hela veckan att dagens modell kommer vara en 74 årig man med ett ben och inga tänder, what? Det kan ju inte stämma?




Ellen är snäll

Ellen är snäll för hon bjuder på vin idag. mmmmm.

image55
Studentfest imorgon! jaaaaaaaa!

Cirkus Lunastra? eller?

Idag såg vi musikalen tror att det var Cirkus Lunastra den hete eller något sånt. Det var jätte kul att se alla. :)

Efter skolan käkade jag Ellen Micke och Nisse glass på spara. Solen skiner men jag tycker ändå attd et kan sluta blåsa så man kan börja ha kjol och shorts.
Sitter just nu hos Ellen hon har precis duschat, tycker att hon kan snabba sig så vi kan göra något, är tråkigt och vänta. Hon ska nog grilla ikväll får se om jag följer med. Jag som tänkte träna men det verkar inte bli så. Nopp.

uppe med tuppen, eller?

Nu sitter jag här helt klar och väntar på att få gå till bussen. Blev ingen sömn i natt kunde helt enkelt inte somna. Men jag är inte trött nu för det, kommer bli det sen.

Idag ska vi få se mus 3s musikal, spännande. Brukar vara ra så det ska bli kul.
Efter skolan blir det nog bara hem och sova, om vi inte skulle till IKEA idag. Måste dit för att inhandla lite till modevisningens dekor. Nu är det int elångt kvar, snart händer allt på en gång.

inte än

Har inte somnat än, har kollat på sanningens ögonblick. Rätt sjukt program.
Inget nytt the hills avsnitt och alla andra avenyn kolla vi på igår.
Får se om jag hittar ngt annat för somna kommer gör jag ju inte.


image53

Sov sov sov

Kan inte sova vet inte vad det är, har legat i sängen nu nog en timme men går inte. Antingen är det allt kaffe eller att jag sov innan idag också är det att det är så mycket att tänka på, så mycket jag måste göra!

Får sitta här i köket helt själv hela natten tror jag...

Måndag och skola

Jaha måndag igen eller ja en liten stund till allafall. Sitter just nu och pluggar, har historie prov på hela 1900-talet och jag kan inte riktigt säga att jag har hängt med på lektionerna så det är en del att plugga på.
Men blir nog ganska lätt prov och lätt att gissa då vi ska ha 1 X 2.

På onsdag är det studentfest riktigt sugen. Har planerat att vi ska börja riktigt tidigt men grillning och sånt. Temat var tydligen Hollywoos inte spec kul kan jag tycka, hur ska man klä ut si då?
Så jag skiter nog i det denna gången eftersom det är vad dom flesta alltid brukar göra.

Ska plugga lite till sen ska jag nog gå en runda med Ellen och sen sova.



just det...

Just det jag kankse ska blogga.
Hmm valborg ja då var ví ju i dk med massa andra från Båstad. Målet med hela dagen var att bli full, och det lyckade jag med.

Michelle tappde sin mobil och någon dansk hittade den, så vi åkte in till dk nästa dag igen för att ghämta den och så klart få i oss lite sprit, och det fick vi. Efter åkte vi in till Helsingborg och Cardenal. Dansade en hel där, alltid skoj.

Igår blev det först ett glas vin på pumphuset sen vidare till Elins faster för ytterligare några glas vin. Efter åkte jag Hanna och Elin ner till Tycho där vi träffade alla andra. Blev en lugn och trevlig kväll.

Ikväll är det indian och Cowboy fest i Laröd. Nathalie har fyllt 18 och Pierre 20. Det får bli cowboy för min del det känns enklast. Ska va där 6 och käka så kankse kan börja fixa sig snart så slipper man stressa sen som vanligt.

tjaaa.

image52
Från valborg, haha.

RSS 2.0