Valborg

Ja då var det snart valborg, vad ska man göra då?
De hemma ska till strand men det vill inte jag och Michelle. Så vi kom på idag och hon och jag och en hel del andra från Båstad ska in till Helsingör och ha picknink och bara dricka massa gott. :)

Idag hade jag min idrotts lektion det gick väl helt okej hade ju kunnat planera den bättre men orkade inte. Blev VG/ MVG allafall. Sittre här på baksidan riktigt skönt väder idag. Jag Matilda och Vera har precis käkat bullar från Knut Jöns skulle varit pizza egentligen men där var det stängt.

Nu så är det snart träning vilket som behövs kan jag lova efter denna helgen. Blir step, ubt, core och kanske lite motion på gymmet efter.

Onsdag ska det bli nice vi hoppas på vädret också bara. Ingen skola så den behövs inte tänkas på.

image50

Basta

Igår blev det först grillning/förfest hemma hos oss. Vid 12 åkte vi ner till tycho var där en timme, trevlig stämning men jag var inte helt på G. Efter gick vi hem till Maggi och Basta skit härligt. :)

Ikväll blir det Båstad igen men vi har nationella i engelska B imorgon så jag måse plugga till det. Orkar inte för det kommer inte gå bra ändå. Jga är mer sugen på att gör något, men får se.

Lördag inte söndag

Va skönt att det är lördag känns precis som söndag vet inte varför.
Igår var det madison, Oliver fylde 18, grattis.
Det var helt okej men det är ngt med LUX jag brukar alltid lyckas bli av med alla hela tiden och det slutar med att jag yrar runt helt sjäv. Fast så är det nog alltid spelar ingen roll var jag är.

Precis vaknat sitter och käkar yoghurt med linfrö och kokar pasta.
Ska snart åka hem var ju inte hemma på hela förra helgen.
Kanske är ngn som saknar mig. ;) Mamma allafall.

Glass

Idag fick vi glass med choklad sås av vår snälla bild lärare, snällt va ? haha
skolan började med en tipspromenad på landet, mkt trevligt förutom det att vi fuska men fick nog flest fel ändå.
Så ja det lönar sig inte att fuska. ;)

Efter skolan gick jag och Alexandra och träna, det går bra nu. Men det var inga roliga pass idag så det fick bli gymmet fast det är inte så kul. Men det gick bra.
Just nu käkar jag pasta med tonfisk. avancerat, brukar bli så.
Ikväll vet jag inte vad som händer några ska spela brännboll men är inte så sugen på det jag tycker det är för kallt fortfarande och om man då dessutom inte ska dricka. nejnej. Så det blir nog till att sy lite hos AlleBalle.
Dem sista ingångarna ska ju trots allt va inne på tisdag.

image49
Magaluf, tack!


träning

Försöker komma igång med träningen igen, igår blev det menyträningen och idag blir det box med Alle.

Det smink skitet vi va på i söndes var jätte tråkigt. Bara massa dryg väntan. Det roligaste på hela dan var när vi satt och prova alla konstiga nötter/godis eller vad det var, tävling om vem som vågade äta flest starka och prova dom som såg konstigast ut.

nu kom alle....

God morgon

Sitter här i sängen och käkar pommer, fint.
Igår var det pepes, skit kul. För fest hos Alle och efter fest hos ellen fast där orkarde jag inte va länge.
Det var mycket folk på pepes, jag alle dansade hela tiden och skit bra fylla.

Idag mår jag skit bra kommer inte alls bli bakis, perfekt efter som jag snart ska sitta på ett tåg en och en halv timme. Ska ner till malmö på ngn smink grej, det jag vet är att man blir sminkad fotad också ska man ha tre ombyten jaha vadå?


åhhhhhhhh

mitt linne sittér fast i min kjol och det går inte och få bort den från dragkjedjan. blääää.
okra.

När jag har löst detta problem om det går inte troligt ska jag be ge mig till Alle Balle och börja dricka senare ikväll blir det pepes, back to back.

Men aldra trolifgast blir nog att jag blir sittande här med linnet fast i kjolen.


bad

igår var det en trevlig kväll i Båstad. Först när jag kom hit lämnade jag först mina grejor hemma. Sen gick jag till Alle där jag hon och Nico spela kronan i koppen. Sen till bowlingen för att sjunga karioki men lika dålig som vanligt. Sen när det stängde där åkte vi ner till stranden där vi träffade en del annat folk.
Och jag och ellen fick för oss att vi skulle bada.
Jo men visst, haha jag trillade rakr ner i tången, fyyy. Jag visste inte om jag skulle springa hem eller bada det blev bada sen försöka springa hem, var lite svårt efter som jag inte kunde känna mina fötter.

Ja och ellen har precis vaknat ligger här i sänen och lyssnar på musik ska snart gå tll spara för att köpa käk. jaaa.

Vad händer?

Inget kul händer vill ha en riktigt bra fest med bra fylla nuu. I onstes var det inte spec kul nästan ingen var utkläd så det var inte så kul att komma dit och vara fullt utkläd så jag gick hem.
Förfesten började bra hade skit kul men som kom det lite drygt folk.
Men Matilda hade fixat den bästa överraskningen, två kill kompisar kom utklädda, en till kock och en till servitris för att strippa för Nathalie. Skit kul. De hade tre kalsonger på sig det gick från boxer till string. Haha.Allt är filmat.

Idag har jag studiedag så är hemma i Landskrona.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, Alle vill att jag kommer till Båstad men jag vet inte men dom andra ska säkert bara ut i stan och det orkar jag inte. tråk, tråk...

                

Superhjältar

Ikväll är det studentfest med superhjälte tema. Alla kommer vara skit coola. Jag ska själv va invisible women i fantastic 4. Har fått låna en skit bra dräkt. Nu ska det duschas och fixas.
Sen kl 6 kommer det några tjejer och ska käka.
Nathalie blir ju 18 idag. Jippiiiii!


sKÅÅÅL...

image46

. . .

Nej det blev som jag trodde igår, tråkigt Fast jag hade skit skoj tills mitt smink och hår blev förstört så jag var tvungen att åka hem. Men dom andra åkte tydligen också hem tidigt så det var inte hela världen.

Idag har jag bara varit hos mormor hela dagen för att skriva klart mitt psykologi arbete så nu är det klart. Skiter i om det är inte är så bra orkar inte huvudsaken är bara att jag har något att lämna in och redovisa, skit samma.

image44
Jag och Anna igår.

malmö

Igår var det madson ngn invigning för en ny bar, LUX. Erica och Alma kom först till mig och käka pizza sen stack vi till madison. Hade skit rologt, faktiskt.
Blir madison på onsdag igen då det är studentfest med superhjälte tema. Och jag ska nog få låna den perfekta dräkten. :D Börjar med förfest hos oss.

Ikväll blir det malmö, till buddha. Hade skit tråkigt sist jag var där så vet egentligen inte varför. Men planerar att bli fullare idag och då blir det säkert roligare. ;)
Annars idag har jag inte gjort ngt lå i min säng i båstad typ hela dagen kunde inte göra ngt måde inte helt hundra. SÅ därför kom jag hem rätt sent och hinner inte sticka till förfesten. Men va fan jag har det bra här själv framför tvn med min flaska vin. haha.


image43

http://www.windowslive.se/starmix/

Sitter hos hemma hos Ellen fast hon sover så jag sitter här helt ensam och äter tomatsoppa och spelar starmix. Skit roligt spel råkade nog klicka på ngt på msn igår, det blev hela förfestens aktivitet. Ni måste prova fast sen kan ni inte sluta. http://www.windowslive.se/starmix/

Igår var det först förfest hemma hos Ellen, Alle och Mimmi var också här. Sen gick vi till bowlingen inte för att bowla direkt. Men vi sjöng karioki vet inte hur det lät något jag inte gör nykter iallafall. Inte bland folk. ;)

Idag tänkte jag förska plugga men kan inte sluta spela starmix så vi får se hur det blir med det. Inget bråskande men vill bli av med allt skit till det blir varmt ute och då ska man supa varje dag, så då blir det inte mkt gjort.
Ringa några sponsorer ska jag allafall göra nu, det går snabbt. Tror jag. Sen ikväll ska det tränas!

image42

at ellens

ligger just nu i ellens säng, har precis kollat på en film. Into the wild, den var halv seg men gick att se.

Idag har vi bara varit på en liten sponsor runda och en liten runda på gymet.
Finns inget att göra i Båstad, tråk tråk.

Imorgon ska vi till ängelholm igen på sponsor runda sen på kvällen blir det öldrickande och bowling.
Blir nog trevligt.

image41
en bild från ettan tror jag, eller tvåan.

från i fredes

image40

mysigt

image39

öl öl öl og mere öl!

Idag har jag och ellen varit rund ängelholm- båstad och letat sposorer, vi är nöjda men ska uppfölja det imorgon och onsdag. Har praktik på skolan nu och ska jobba med modevisningen, gratis fukost ¨på skolan varje dag, fint..

Ikväll blev det som dte inte skulle, fick våra öl som vi hade bestämt att vi skulle dricka på onsdag men så blir det inte för ellen tvingar mig att dricka idag. Man kan ju inte låta en öppnad öl bara stå där. Nej.
Så snart kommer det fler öldrickande kompisar. Trevligt, trevligt.


Skål.




Banhnof

Ja igår var det då Elins hårmodevisning på bahnof.
Anna kom och hämta mig och Hanna halv tio för att åka till ängelholm.
DEt började ï skolans salong där frisyrer och smink fixades.
Vid 3 tiden begav vi oss til donkan för att hämta mat, fint.
Sedan till bahnof för att friseras och sminkas klart.
Vid halv åtta var det genrep det gick sådär, men har hört att det är vad genrep ska?
2100 var första visningen med lite försening, då var det lite mindre folk mest föräldrar och så kan jag tänka mig. Visningen vid 00.00 var det lite mer folk och den var också betydligt roligare. Då fick även jag och hanna kasta ut klubbor. (:
Efter stannade vi för att festa lite på banhof men det verkar inte vara något toppen ställe, första gången jag var där.

Det hela var sådär rätt dryg väntan, men med trevliga människor.
Foto kommer, tror jag.

Idag ska jag nog inte göra någonting. Städa rummet gå en lång promenad och packa för imorgon drar jag till Båstad igen. Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar!

igång igen...

Jaha då var bloggen öppen igen..
Inte för att jag har något intressant att blogga om.
Veckan har det inte hänt så mkt har praktik och är hemma i landskrona hos mormor för att få lite sytt till modevisningen eftersom det snart ska vara inlämnat och jag är lite efter eller jätte efter rättare sagt.

Annars händer det väl inget spec i veckan förän på fredag då Elin ska ha sin hår/modevisning på banhnof.
Där jag, Hanna, Maggi och Anna ska va med och gå. Spännande. ;)
Då måste ni komma. haha.

Har inget kul att skriva, så.. Tjaaa!

RSS 2.0