Kroki

Idag hade vi vår första kroki lektion det kom en kvinna som var kanske mellan 30-40 ngt tog av sig och poserade olika så vi kunde stå och skissa av henne. Hmmm.. Ja visst, roligt jobb. Lite som hora eller ialla fall strippa kan jag tycka. 150 kr timmen, är det värt det? Bli detaljerat granskad av 13 tjejer dessutom på deras första kroki lektion när deras lärare går runt och hjälper dom samtidigt förklarar vad de kan rätta till.
Visst tycker vissa att det är kul så, fine.
Nästa vecka kommer det en man det ska bli intressant kommer då Michel (lärare)  gå runt:
- Så liten är den väl endå inte.
eller
- Pungen hänger väl endå lite mer.
Haha fy..

Igår var det firande på cc lilla Ida blev 19 år, ellen fick körkort i tistes och folke kom på besök.
Blev full fast det inte var tänkt så men inget jag ångrar kanske lite i skolan idag när man skulle så upp och skissa i två timmar. Men trevligt var det igår. Pratade magaluf minne igår på förfesten, det är inte bra börjar bara längta som fan.
Mia Idas kusin var också på besök kvällen till ära, jävligt rolig tjej. Hon lovade ialla fall att hon skulle komma lite oftare nu.

Idag har det blivit mkt gjort följde med ellen hem för att kolla på gossip girl som alla pratar om. Men det är verkligen överskattat. Kanal 5 hade tydligen skrivit ngt i stil med att det skulle vara bättre än oc men det tycker inte jag. Visst kul att kolla på deras kläder och så men kan endå inte förstå varför alla blivit så besatta.
Ingen träning blev det idag tyvärr, blev en halv pizza istället.

Imorgon blir det jobb och ta det lugnt och sen jobb igen på lördagen. Får väl börja vara lite mer seriös för jobbet än vad jag varit den senaste tiden. Chefen är inte glad men, men... Det får vi lösa.

image6
Grattis Ida!

RSS 2.0