Veckan


Onstes var det frilufsdag med skidskoåkning och bad i Halmstad var väl sådär kul. Efter var det hem och sova sen upp och dricka öl. Sen cc en litren runda vi blev lite sena på det men det var trevligt. :)
Efter var de efterfest hos oss, jag blev väldigt förvånad över hur hårt jag sover. Jag gick och la mig vid tre och sov sen hela natten och de som hade försökt lägga sig vid 5 hade inte kunnat sova pågrund av allt öväsen. Men det är ju skönt...

Torsdag, kroki i skolan med första manliga modellen, haha.
Kl. 19 var det middag hos Anna eftersom hon blev 19 sen skulle alla andra på studentfest, tema bad taste så alla var skit snygga. Men dom festerna är bara för dom som går i Landskrona så jag och Alma fick egentligen inte komma, men vi går i Svalöv och det är ju inte vårt fel att de inte har våra lister. Eller hur. Så det löste sig.
Och vi hade kul.

Morgonen dagen efter tog jag tåget kvart över åtta till hbg där bussen hämtade upp mig för vi skulle till cph vision. Mådde som jag förtjänade men det hindrade inte mig efetre en liten runda på mässan skulle vi gå och käka och på vägen blev det champagne som  vi köpt på båten, sen efter det blev det ännu mer. Mkt trevligt visit i Köpenhamn.
När vi kom till hbg skulle vi sprinag där en runda också, då skulle jag kunna somna stående.
Men, men sen följde Vera Ronya och Mimmi men hem till Landskorna. Där vi började dricka ännu mer, jag som hade tänkt att sova lite men det finns det inte tid för. Det vi hann var äta duscha och hitta vad vi skulle ha på oss.
Vid 11 åkte vi till hbg igen. Det blev tivoli var helt okej träffade lite folk alltid trevligt. :)
Tack Ludde för skjutsen hem.

Lördagen började med jobb halv tio, älskar att gå upp ´till If you like pinacolada haha, nej.
Efter jobbar fick jag äntligen sova lite men det blev inte länge, upp och duscha sen till Maggan och förfesta var nog inte lite seg men kom igång sen, åkte ner till stan och gick till Tycho där det var riktigt mkt folk, försökte en runda på Baggens men gillar mer stämningen på Tycho så vi gick dit igen. Men jag hade trevligt som vanligt.
Denna kvällen får jag väl tacka Sara för skjutsen hem. :) och dit.

Idag hade jag tänk att sova riktigt länge men jag kan inte det längre innan kunde jag sova till 16 utan problem, idag vaknade jag 11. Ville inte gå upp mendet var tråkigt att ligga kvar.
idag ska jag packa och städa eftersom vi åker vid 5 på fredag och jag vet inte när jag kommer hem hinner nog inte då. Sen ska jag åka till Båstad fast det blir senare ikväll. Borde plugga, men det finns det inte tid eller ork till tror jag.

<3

Helgen

Helgen går för fort och det blir för lite gjort, fast så mkt var planerat...

Har inte hänt ngt spec i fredes tog jag det lugnt för jag skulle jobba på lördan. Blev ganska sent endå kolla tv med micki och michelle. I lördes blev det tycho alltid trevligt nu för tiden. :) Kalle fyllde år. Grattis!
Micki hade efter fest blev lite old school där. haha...

Imorgon tandläkaren därför ingen skola och jag är kvar i Landskorna. I veckan är det bad och skridsko åkniung med skolan på onsdag och modemässan på fredag.

Också ska anna firas på torsdag då är det hennes tur att fylla år, fan vad alla fyller år.
Måste ringa henne just det intr säke på om jag sagt att jag kommer.

Berättade för Gunilla om bartenderskolan och om hur det blir med jobbet då. Gick väl lite sådär, men det är ju det jag vill göra så lika bra hon fick veta det nu.

Ska kolla andra avenyn nu, börjar tröttna lite på det inte samma sug som i början...

Peace

RSS 2.0